Streuding Sneeuwschuivers

In de afgelopen jaren waren de sneeuwschuivers  niet aan te slepen, vele winkels moesten ‘Nee’ verkopen. Het is dus zaak dat u uw bestelling tijdig plaatst.

Streuding is de grootste producent van sneeuwschuivers  in Nederland. Afgelopen jaren hebben we honderdduizenden sneeuwschuivers geproduceerd, zowel verzinkt, aluminium als staal en zelfs kunststof.

Nu ook exclusief bij Streuding “Het beste Idee van Nederland”de OBOS . Rechtstreekse levering gebeurt alleen aan de technische groothandel. Particulieren kunnen de OBOS via www.SCHOPPENshop.nl bestellen

obos

Het ontwerp van de sneeuwschuiver is bedacht door Albert Streuding. De buiging in de plaat luistert nauw. Hij zorgt ervoor dat de sneeuw op de schuiver naar voren glijdt, en er niet aan de achterkant vanaf valt.

De vier dikke ribbels op het blad voorkomen dat de sneeuw aan de schuiver gaat plakken en geven het blad tevens extra sterkte.De rechte modellen ( A-1 en A-2 ) worden gemaakt van 2 mm dik staal stevig genoeg om vastgevroren ijs weg te steken.De modellen HV ( Hol verzinkt ) en HA ( Hol Aluminium ) zijn voor zien van een extra slijtstrip , deze kunt u eenvoudig zelf vervangen en geven tevens de sneeuwschuiver extra sterkte.

Nieuw dit jaar is het model RA ( recht Aluminium ) dit is een lichtgewicht rechte sneeuwschuiver met slijtstrip en de bekende klemfix beugel voor kinderlijk eenvoudig monteren van de steel.

Naast de stalen en aluminium schuivers kunt u bij ons ook terecht voor verschillende soorten kunststof sneeuwruimers in diverse afmetingen.Voor grotere partijen hebben wij speciale prijzen.

De stalen en aluminium schuivers zijn per direct uit voorraad leverbaar.

Bestellen

Previous

Vul uw gegevens in

Uw naam (*)

Uw Bedrijfsnaam (*)

Uw Telefoonnummer(*)

Uw email (*)

Welke sneeuwruimer wil u bestellen?

Hoeveel sneeuwruimers wil u bestellen?

Bijzonderheden en vragen

Als u op verzenden klikt, krijgt u van ons een offerte toegestuurd, deze verplicht u tot niets.