Van Rood naar Onyx

Belangrijke mededeling!

Binnenkort zullen al onze rode schoppen geleverd gaan worden in de ONYX uitvoering. Deze beslissing is genomen om de duurzaamheid van onze artikelen nog meer te vergroten. Minder milleubelasting door te trommelen in eigenhuis en geen transport meer ván en náár de spuiterij. Hierdoor ontstaat een enorme CO2 reductie en kunnen we weer een beetje meer bijdragen aan het klimaat probleem.

Voordelen Onyx t.o.v. Poedercoaten

Deze nieuwe manier trom – melen geeft ook een meerwaarde aan het eindproduct. Het oppervlak wordt als het ware gerodeerd, waardoor zand minder aanhecht aan het schop of spadeblad en ook het reinigen gemakkelijker wordt.

Bij de deze methode wordt het oppervlak van de schop of spade aangeklopt, wat resulteert in voordelen als krasbestendiger en hogere hardheid aan het oppervlak. Bij poedercoaten wordt de poeder op het blad gebakken in een oven onder hoge temperaturen wat onlading en verzwakking van het materiaal tot gevolg kan hebben.

We zijn ervan overtuigd dat hierdoor de kwaliteit van ons product nog beter wordt en dat ook onder extreme omstandigheden het product nog meer zal voldoen aan de eisen van uw klant.

Steeds opzoek naar verbetering

Misschien merkte u tijdens één van de laatste leveringen reeds een verandering in het uiterlijk van een uw Streuding betonschop. Sinds kort hebben we een nieuwe trommelmachine in gebruik genomen.Deze machine trommelt de schop en spadebladen met behulp van keramische slijpsteentjes. Dit heeft positieve gevolgen voor het uiterlijk en met name de kwaliteit van onze producten.