De groene sector 10,11 en 12 Januari 2012

Geplaatst op nov 8, 2011 in Actueel

Op 10, 11 en 12 januari 2012 vormt Evenementenhal Hardenberg voor de 13e keer het hart van de groene branche tijdens De Groene Sector Vakbeurs! Alle facetten rondom de groene sector zijn bijeen bijeengebracht op één locatie. Verdeeld over 6 hallen staan bedrijven gericht op u als hovenier klein- en groot groen, boomkwekerijen, tuincentra, gemeente groenvoorzieningen en tuin- en landschapsarchitecten.

De Groene Sector Vakbeurs is al jaren lang een vast begrip waarmee het jaar in de groene branche afgetrapt wordt. 240 exposanten verdeeld over zes beurshallen staan  voor u klaar.Planten en bomen staan er helemaal centraal, maar ook materieel, het betere tuingereedschap, machines, inrichtingsmaterialen als verlichting of bestrating of hout. Dat is de harde kern van het vak en van de beurs, min of meer

Logo Groene sector

Streuding stand nr. 302 A

Klik voor een impressie van vorig jaar op onderstaande link
http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/view/109/de-groene-sector-vakbeurs-2012